Schitteren met de Kerst

Kijk jij al uit naar de kerstdagen? De gezelligheid, kaarsjes en natuurlijk een mooi opgetuigde kerstboom om het compleet te maken. Of je nu kerst viert met familie of vrienden, zelf een uitgebreid menu hebt samengesteld of heerlijk uit eten gaat, je wilt schitteren met de kerst! Het is nog niet makkelijk want je kunt uit zoveel leuke kerstjurkjes kiezen om er extra feestelijk uit te zien.

We hebben een paar tips met voorbeelden van kerstjurkjes voor je op een rij gezet:

Een beetje glitter vrolijkt iedereen op. Er zijn dit seizoen veel kerstjurkjes in allerlei kleuren met smaakvolle glitter details of je kunt voor een glitterjurkje kiezen. Daarnaast kun je altijd met de juiste glitter accessoires een effen jurkje laten sprankelen!

Glanzende stoffen en Metallic kleuren laten jouw silhouet prachtig uitkomen. Kerstjurkjes zijn vaak deels of in het geheel van glanzende stoffen gemaakt in de mooiste tinten. De glans benadrukt al jouw sterke punten door de licht-donker werking. Kies voor jouw favoriete kleur die goed bij je past, bijvoorbeeld goud, zilver of brons voor de feestdagen.
Cocktailjurkjes zijn perfect voor de kerst:  vlot, feestelijk en multi-inzetbaar. Dit seizoen zijn er meer cocktailjurkjes dan ooit tevoren én in alle mogelijke lengtes. Ga je voor een kerstjurkje met een sexy kort rokje, tot de knie of langer? Geen probleem, alles is geoorloofd! Heb je het wat koud, draag er dan een bolero, vestje of blazer bij. Het staat allemaal mooi bij een cocktailjurkje en het mooiste is dat je een cocktailjurkje niet alleen voor speciale gelegenheden zoals feestdagen draagt!
Kies met deze tips het leukste jurkje, of misschien zelfs meerdere voor de feestdagen. Je zult er geweldig uit zien!

Er zijn nog geen reacties

Reageren is niet mogelijk.