Kerstkaart sturen

kerstkaartVan plan om dit jaar kerstkaarten te versturen naar je familie, vrienden en misschien wel collega’s? Neem dat een eens kijkje bij de kaartenwinkels op het internet.

Het versturen van kaarten via het internet wordt steeds makkelijker. NIet alleen kun je kiezen uit meer dan duizend kerstkaarten, ook kunt u kiezen om zelf een eigen foto te uploaden om deze te gebruiken voor een persoonlijke kerstkaart. Kijk eens naar deze voorbeelden.

U kunt zelf online kerstkaarten versturen via:

Greetz
De online marktleider van Nederland als het gaat om het versturen van kaarten. Verstuur een of meerdere kerstkaarten (hoe meer hoe lager de prijs van een kaartje) uit de Greetz kerstkaartenselectie of ontwerp een eigen kaart met je eigen foto.

Goede doelen kaartje
Een kerstkaart sturen en tegelijkertijd een goed doel steunen. Een mooi initiatief. Kies als het eerste het goede doel dat jij wilt steunen en maak je kerstkaart. Een gedeelte van jou betaling wordt overgemaakt naar het goede doel dat jij gekozen hebt. Bijvoorbeeld het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International of KNGF Geleidehonden.

Kerstkaarten van Fastcards
Ook een prima optie is het versturen van kerstkaarten via Fastcards. Een kleinere selectie van kaarten, maar wel de optie om zelf ook eigen foto’s te bewerken en vervolgens te versturen.

Handig
Wat zet je op een kerstkaart?
Leuke (standaard)zinnen die je op een kerstkaart kan zetten. o.a. met buitenlandse vertalingen van ‘Vrolijk Kerstfeest’.