Kerstcadeaus voor hem

Op zoek naar leuke cadeaus voor mannen? We hebben een leuke selectie gemaakt van de mooiste en originele cadeautjes voor mannen.

Een lekker boek
Dan Brown - InfernoLezen is voor veel mensen een echte hobby, is ‘je man’ ook een echte liefhebber? Dan is het zeker handig om een keer te kijken op de pagina met de meeste populaire en verkochte boeken van 2013. Hier kun je ongetwijfeld een leuk boek vinden waarmee je hem kan verrassen.

Hét mannenspeeltje: de Ipad
ipadDe iPad is een echt speeltje voor mannen. Lekker op de bank internetten, de sportstanden volgen en spelletjes spelen. Wil je vriend of man echt verrassen. Pak dan uit met de iPad en geef hem een kerstcadeau dat hij tot in jaren blijft herinneren.

herenparfumLekker luchtje
Of het nu gaat om een eau de toilette of een aftershave, ook heren houden van een lekker geurtje. Het maakt dit dan ook een perfect cadeautje om met Kerst aan hem te geven. Bekijk de meest populaire herenparfums van het moment.

eReader – altijd al je boeken bij elkaar
sony E-readerIs je man een lezer? Dan is  E-reader een musthave. Ideaal om een grote collectie boeken mee te nemen op vakantie, in de trein of naar het strand. Gemakkelijk kun je boeken downloaden en op de e-reader zetten.

Playstation 4 – De beste spelcomputer
PS4Groot geworden door klein te blijven. Voor de echte gamers mag de Playstion 4 niet ontbreken. De nieuwste spelconsole van Sony is een subliem staaltje van technologie waarop de nieuwste games kunnen worden gespeeld. Een echte aanrader voor de man die graag games speelt.