Films (DVD)

Een cadeau geven aan een filmliefhebber? Ook in 2013  zijn er weer een groot aantal prachtige films gemaakt die zeker de moeite waard zijn om te zien. De meest populaire films die dit jaar in de bioscoop te zien waren en op DVD zijn verschenen zetten we op een rijtje. Een hartstikke leuk en betaalbaar kerstcadeau om te geven.

De beste films van 2013


1. Argo
Argo DVDEen bijzondere film gebaseerd op een bijzonder waargebeurd verhaal in Iran. Tijdens een gijzeling in de Amerikaanse ambassade (1979) worden 52 Amerikanen gegijzeld. Zes weten er echter te ontsnappen in een huis van de Canadese ambassadeur. Een verrassend plan wordt bedacht om deze Amerikanen Iran uit te smokkelen. De zes verborgen mensen  moeten doorgaan als een filmcrew die op zoek zijn naar een locatie om een nieuwe film op te nemen, in deze rol kunnen zij het land verlaten met valse paspoorten en identiteiten. Een film die je een keer gezien moet hebben, niet voor niets won Argo de Oscar voor Beste Film.

Laat de DVD ‘Argo’ bezorgen door Bol.com


de marathon2. De Marathon
Een erg leuke Nederlandse komedie met o.a. Martin van Waardenberg, Frank Lammers en Stefan de Walle. Om een autogarage te behoeden voor een financiële ondergang laten de bevriende medewerkers zich sponsoren bij het lopen van de Rotterdamse MarathonMaar dat is nog niet makkelijk voor dit rokende en bierdrinkende gezelschap, dat een conditie heeft van 0,o. Een gezellige familie komedie vol (Rotterdamse) humor.

Bestel Marathon via Bol.com

3. The Great Gatsby
The great GatsbyBoekenschrijver Nick Carraway verhuist naar New York City in 1922 naar New York om daar zijn dromen na te jagen. Hij gaat wonen in dezelfde wijk als feestbeest Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) die non-stop feesten organiseert voor de allerijkste. Nick komt in een bijzondere wereld terecht van hebzucht, arrogantie en volledige gekte. Een intrigerende film over een intrigerende wereld van rijkeluis lifestyle.

The Great Gatsby is verkrijgbaar bij Bol.com


Hangover 34. Hangover Part 3
Het laatste deel van deze komedie trilogie, waarin Alan, Doug, Phil en Stu nog een keer met elkaar op pad gaan. Dit maal geen vrijgezellenavonden en aanstaande huwelijken maar een gezellige meeting, mede om Alan op te vrolijken nadat zijn vader is overleden. Ze vertrekken naar Las Vegas waar hun vriendschap ‘De Wolfpack’ begon. Helaas weer geen rustig uitje, als ze worden geconfronteerd met een zaak uit het verleden.

Maak je Hangover collectie compleet met het derde en laatste deel

 

5. Lincoln Lincoln
Door Steven Spielberg geregisseerde film over de laatste maanden van het leven van de 16e Amerikaanse president. Abraham ‘Abe’ Lincoln. In de film wordt ingezoomd op zowel het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog en de slavernij. Met een glansrol voor Daniel Day-Lewis, die voor zijn performance een Oscar won voor de beste mannelijke acteur. Een indrukwekkende biografie.

Bestel Lincoln online bij Bol.com